30 de juny, 2008

LA ROJA

Espanya ha guanyat l’Eurocopa de futbol. Catalunya s’ho mira sense seleccions nacionals. Canaletes s’ha omplert de banderes espanyoles.
Les estelades i senyeres s’han quedat a l’armari. Espanya està al carrer per la victòria de la Roja. Una part de Catalunya també. Espanya és un Estat. Catalunya és una nació en el preàmbul de l’Estatut. La Roja uneix Espanya. Catalunya amb el triomf de la Roja és més Espanya. ZP s’omple la boca de l’Espanya constitucional. Catalunya fa molts anys que li fa el joc a aquesta Espanya. Es recull el que es sembra. Tants anys de “peix al cove”... El cove l’hem omplert de peixos espanyols. Tripartits descafeïnats i pluja fina. Petards pel triomf de la Roja. Immigració integrada... a l’Espanya de la Roja. Catalunya independent?
Molta, molta feina per fer... encara estem a temps?

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Et felicito perquè amb poques paraules dius moltes coses importants. És un bon resum de la realitat que patim.

Anònim ha dit...

http://ateneumalgrat.bloc.cat

Anònim ha dit...

Mon Amie,.. felicitats!! Gran síntesi!! La veritat és que malauradament així ens va. Rojigualdes, pollastres, i sobretot.. molt, molt d'odi a Catalunya. Quina llàstima. Espero que algun dia, poguem sortir al carrer i celebrar amb els nostres fills que la nostra selecció, la catalana, si més no pugui participar en una Eurocopa, Mundial o Jocs Olímpics -entre d'altres coses.. Mentres, esperança,molta esperança - no l'Aguirre,.. evidentment-!! una abraçada!! Mr.Belvedere.